Kompanija Tehnoelektronik d.o.o. bavi se djelatnošću prodaje i ugradnje profesionalnih i kućnih klimatizacijskih uređaja. Sa svojim zaposlenicima, serviserima klimatizacijskih uređaja isključivo smo specijalizirani za ugradnju i servisiranje klimatizacijske opreme prateći najnovije svjetske trendove kako u uređajima, tako i osposobljenosti i dodatnom educiranju kadrova. Korisnicima naših usluga nudimo individualan pristup i cjelokupno rješenje od dostave odgovarajuće klimatizacijske opreme sa naglaskom na zadovoljenje individualnih potreba krajnjih korisnika preko kvalitetne ugradnje pa sve do kontinuirane brige za ugrađenu opremu. Naš cilj je da kao Vaš partner u klimatizaciji zadovoljimo Vaše potrebe te zadržimo povjerenje koje ste nam ukazali.

Naša priča

Daikin Europe N.V. (DENV) je podružnica u punom vlasništvu Daikin Industries Limited. Multinacionalna je korporacija koja je registrirana na Japanskoj burzi i koja je vodeći svjetski proizvođač i dobavljač HVAC opreme – grijanje, ventilacija i klimatizacija, što obuhvaća i rješenja s dizalicama topline i rješenja za duboko smrzavanje. Kompanije donosi inovativno, vrlo kvalitetno upravljanje unutrašnjom klimom kako biste mogli zadovoljiti potrebe kupaca koji koriste naše uređaje za stambene, komercijalne i industrijske primjene. Daikin Europe N.V. predstavlja sjedište kompanije Daikin za prodaju, razvoj i proizvodnju u Europi, Bliskom istoku i Africi.

Daikin Europe Group trenutno obuhvaća 17 podružnica, 5 proizvodnih pogona, 17 pridruženih kompanija, 5 prodajnih ureda i cijelu mrežu neovisnih distributera i kontakata za prodaju u EMEA opciji. Cijela korporacija Daikin Europe Group, zapošljava preko 5.400 radnika.

Daikin je obnovio naš pionirski pristup razvoju proizvoda i nedostižnoj kvaliteti i svestranosti proizvoda kao i svestranosti naših integriranih sistema. Od učinkovitosti naše i inverterske tehnologije, do najnovijih dostignuća u izvedbi rashladnih sredstava i proizvoda radi sezonske iskoristivosti, Daikin je znak za energetsku učinkovitost i inovaciju.

Podružnica

Proizvodnih pogona

Pridruženih kompanija

Prodajnih ureda

Vjerujemo da Vam možemo pomoći u klimatizaciji Vašeg objekta