Pročišćavanje zraka

Daikin Streamer tehnologija

„Streamer pražnjenje” je vrsta pražnjenja plazme koje može eliminirati bakterije i plijesan kao i opasne hemijske tvari te mnoge vrste alergena.

1. Jedinica Streamer pražnjenja: Elektroni velike brzine su ispražnjeni kako bi omogućili neutralizaciju i uklanjanje,
2. Predfilter Prašina je uhvaćena. Bakterije i alergeni su uklonjeni,
3. Plazma ionizator: Prašina i pelud su pozitivno nabijeni i potom poslani u filter,
4. Elektrostatički filter za skupljanje prašine (prednja strana naboranog filtera za sakupljanje prašine): Prašina i pelud apsorbirani su električno nabijenim filterom,
5. Filter od titan apatita (stražnja strana naboranog filtera za sakupljanje prašine): Neugodni mirisi i virusi zadržavaju se u fotokatalitici,
6. Deodorirajući katalitički filter: Formaldehidi i neugodni mirisi su razgrađeni.

Daikin za čist zrak

Pročistači zraka namijenjeni su za nenametljivo pružanje pročišćenog zraka radi stvaranja zdravog okruženja u kući. Pročistači zraka učinkovito i efektno uklanjanju i uništavaju hemijska onečišćenja i alergene koji mogu utjecati na vaše zdravlje.

Ururu ovlaživanje

Voda iz spremnika putuje prema vodenom kotaču. Vodeni kotač potom prebacuje vodu rotacijom i otpušta je u filter. Zrak koji se upuhuje u filter apsorbira njenu vlažnost i ispušta je u prostoriju kao vlagu.

Čisto i zdravo okruženje uz Daikin pročistaće zraka

» ČIŠĆENJE ZRAKA

Zrak u vašem domu nosi sve vrste alergena poput plijesni, prašine i peludi, kao i viruse i bakterije. Daikin pročistači zraka namijenjeni su za njihovo uklanjanje.

» SNAŽNO USISAVANJE

Zahvaljujući našem jedinstvenom dizajnu ulaza zraka može se očistiti veći volumen, čime se ubrzava čišćenje zraka.

» DEZODORIRANJE

Naše streamer i tehnologije filtera uklanjanju i uništavaju uzroke lošeg mirisa.

» POUZDANOST

Karakteristike kao što je monitor koji prikazuje trenutačno stanje zraka, čini rad naših pročistača zraka jednostavnim.

Klimatizacija

Daikin klimatizacijske uređaje karakteriše široka paleta modela, elegantan izgled jedinica, lako kontroliranje i jednostavnost ugradnje.

Grijanje

Svako želi uživati u savršenoj temperaturi u svom domu, tokom cijele godine. Daikin nudi široku paletu ekonomičnih sistema grijanja.

Potrošna topla voda

Daikin spremnici za potrošnu toplu vodu osiguravaju toplu vodu najveće kvalitete budući da kompanija Daikin pristupa higijeni vode vrlo odgovorno.