Klimatizacija

Najbolji u komforu. Dizajnirani s najvišom kvalitetom na umu.

Zašto odabrati Daikin?
Daikin je svjetski lider u tehnologiji klimatizacijskih sistema za rezidencijalnu i komercijalnu primjenu i vodeći proizvođač sistema za grijanje, ventilaciju, klimatizaciju i tehničko hlađenje. Od 1924. stvaramo i unaprijeđujemo jedinstvena rješenja za grijanje i hlađenje. Pokrivamo cijeli proces od proizvodnje do instalacije jedinica (kroz proizvodne pogone u Japanu i Europi) do proizvodnje radne tvari. Osiguravanje savršenog komfora našim kupcima, kroz klimatizacijske uređaje visoke kvalitete, oduvijek je bio naš ključni cilj i tome smo u potpunosti posvećeni već 90 godina.

Po tome što je prvi proizvođač koji je koristio R-32 za svoje proizvode, Daikin vam nudi opremu koja je budućnost jer doprinosi zaštiti okoliša.

Daikin je prva kompanija u svijetu koja je proizvela klimatizacijske uređaje koji koriste radnu tvar R-32.

R-32 je radna tvar koja ima nekoliko prednosti za okoliš i za vas, zahvaljujući većoj energetskoj učinkovitosti i manjoj upotrebi ekvivalentnog punjenja radnom tvari s CO2. Zašto je to tako važno? Nova europska regulativa F-gas uključuje zabranu nekih radnih tvari u određenim primjenama koje ne zadovoljavaju stroge zahtjeve u pogledu njihovih utjecaja na okoliš, globalno zagrijavanje i energetsku učinkovitost. Radna tvar R-410A, koja se trenutno koristi u klimatizacijskim uređajima, bit će zabranjena 2025. godine zbog svog visokog potencijala globalnog zagrijavanja (GWP). S novom Daikin Bluevolution paletom proizvoda vi izabirete visokoučinkovite uređaje sa izuzetno niskim utjecajem na okoliš.

Zidne jedinice

Ubrajaju se u najrašireniji oblik unutrašnjih jedinica i najčešći su izbor kupaca. Jednako udovoljavaju zahtjevima hlađenja i grijanja.

Kanalne jedinice

Kanalne jedinice omogućavaju savršen komfor na nevidljiv način. Nećete ih ni primijetiti u svome domu, a stvoriti će nevjerovatan osjećaj udobnosti.

Podne jedinice

Tihe i diskretne, podne jedinice nude najbolje u grijanju i hlađenju, udobnosti i dizajnu. Izgled im je funkcionalan i stilski.

Kasetne jedinice

Kao i kanalne jedinice na neprimijetan način se uklapaju u svaki enterijer. Upravo zbog toga se najčešće koriste u uredskim i sličnim prostorijama.

Optimizirano za grijanje

Potpuno upravljanje unutrašnjom klimom za svakoga znači imati mogućnost odabrati željenu temperaturu za svaki prostor u kući.

Podstropne i fleksi jedinice

Podstropne i fleksibilne jedinice su jedinice koje se mogu jednostavno montirati bilo gdje, da li u kut prostorije ili u uske prostore.

Multi sistemi

Spajaju do devet unutrašnjih jedinica na jednu vanjsku ili cijeli klimatizacijski sistem za više zona unutrašnjih prostora.

» POJEDINAČNO UPRAVLJANJE

Svakom jedinicom možete samostalno upravljati kako biste dobili željenu temperaturu u pojedinoj prostoriji.

» FLEKSIBILNOST U INSTALACIJI

Daikin kompaktni klimatizacijski uređaji jednostavno se ugrađuju, čak i u domovima ograničenog prostora.

» UŠTEDE U ENERGIJI I TROŠKOVIMA

Napredne tehnologije invertera i dizalica topline osiguravaju vam najveću moguću učinkovitost i uštedu energije pri smanjenim troškovima.

» PROŠIRENJE PALETE PROIZVODA

Naša široka paleta modela omogućuje odabir elegantnih i učinkovitih uređaja koji najbolje odgovaraju vašem domu.

Grijanje

Svako želi uživati u savršenoj temperaturi u svom domu, tokom cijele godine. Daikin nudi široku paletu ekonomičnih sistema grijanja.

Pročistaći zraka

Daikin pročistači zraka namijenjeni su prvenstveno za nenametljivo pružanje pročišćenog zraka radi stvaranja zdravog okruženja u kući.

Potrošna topla voda

Daikin spremnici za potrošnu toplu vodu osiguravaju toplu vodu najveće kvalitete budući da kompanija Daikin pristupa higijeni vode vrlo odgovorno.