Optimizirano za grijanje

Čak do -25 °C  

Vanjske jedinice ‘optimizirane za grijanje’ garantuju kapacitete grijanja s vodećom učinkovitosti čak i kada vanjska temperatura padne do -25 °C.

Niži troškovi rada  

Vanjske jedinice koriste Daikin jedinstvenu tehnologiju samostojećeg izmjenjivača koji poboljšava proces odleđivanja, na način da eliminira led koji se stvara na vanjskoj jedinici što smanjuje potrošnju energije.

Rješenje i za najhladnija područja

Za većinu ljudi, potpuno upravljanje unutarnjom klimom znači imati mogućnost odabrati željenu temperaturu za svaki prostor u kući i održavanje željene temperature bez obzira na vanjsku temperaturu. To znači da je za cjelogodišnji komfor potrebno grijanje, hlađenje i visoka kvaliteta zraka. Za najhladnije regije, vanjske jedinice naših dizalica topline dizajnirane su da izdrže ekstremne vremenske uslove s izvrsnim ocjenama energetske učinkovitosti. Pročišćeni zrak uz nečujno tihi rad distribuira se bez neugodnog osjećaja strujanja zraka. Naše su unutarnje jedinice osvojile prestižne nagrade za dizajn.

 

Zidne jedinice

Ubrajaju se u najrašireniji oblik unutrašnjih jedinica i najčešći su izbor kupaca. Jednako udovoljavaju zahtjevima hlađenja i grijanja.

Kanalne jedinice

Kanalne jedinice omogućavaju apsolutno savršen komfor na nevidljiv način. Nećete ih ni primijetiti u svome domu, a stvoriti će nevjerovatan osjećaj udobnosti.

Podne jedinice

Tihe i diskretne, podne jedinice nude najbolje u grijanju i hlađenju, udobnosti i dizajnu. Njihov izgled je funkcionalan i stilski.

Kasetne jedinice

Kao i kanalne jedinice na neprimijetan način se uklapaju u svaki enterijer. Upravo zbog toga se najčešće koriste u uredskim i sličnim prostorijama.

Multi sistemi

Spajaju i do devet unutrašnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu ili cijeli klimatizacijski sistem za više zona unutrašnjih prostora.

Podstropne i fleksi jedinice

Podstropne i fleksibilne jedinice su jedinice koje se mogu jednostavno montirati bilo gdje, da li u kut prostorije ili u uske prostore.