Multi sistemi
 

Mogu se spojiti različite vrste unutarnjih jedinica: npr. zidne, kanalne jedinice… Moguća je kombinacija različitih stilova i kapaciteta unutarnjih jedinica što uz mogućnost biranja snage svake jedinice znači da ovaj sistem lako zadovoljava svačije potrebe.

Multi sistemi spajaju cijeli klimatizacijski sistem za više zona unutarnjih prostora i osiguravaju pojedinačnu kontrolu postavki temperature prostorija.

Odabirom R-32 proizvoda, smanjuje se utjecaj na okoliš do 68%, u usporedbi s R-410A i izravno dovodi do smanjenja potrošnje energije zahvaljujući njegovoj visokoj energetskoj učinkovitosti

 

Osim standardnog načina spajanja jedinica u paru, jedinice takđer mogu biti spojene i u multi kombinaciji, a to znači da takvi sistemi dopuštaju spajanje do pet unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu.

Svim unutarnjim jedinicama može se upravljati pojedinačno i one ne moraju biti instalirane u istoj prostoriji ili u isto vrijeme. Svaka jedinica radi samostalno i neovisno od drugih vezano za postavnu vrijednost i brzinu ventilatora no unutar istog načina rada hlađenja ili grijanja.

 

Zidne jedinice

Ubrajaju se u najrašireniji oblik unutrašnjih jedinica i najčešći su izbor kupaca. Jednako udovoljavaju zahtjevima hlađenja i grijanja.

Kanalne jedinice

Kanalne jedinice omogućavaju savršen komfor na nevidljiv način. Nećete ih ni primijetiti u svome domu, a stvoriti će nevjerovatan osjećaj udobnosti.

Podne jedinice

Tihe i diskretne, podne jedinice nude najbolje u grijanju i hlađenju, udobnosti i dizajnu. Njihov izgled je funkcionalan i stilski.

Kasetne jedinice

Kao i kanalne jedinice na neprimijetan način se uklapaju u svaki enterijer. Upravo zbog toga se najčešće koriste u uredskim i sličnim prostorijama.

Optimizirano za grijanje

Potpuno upravljanje unutrašnjom klimom za svakoga znači imati mogućnost odabrati željenu temperaturu za svaki prostor u kući.

Podstropne i fleksi jedinice

Podstropne i fleksibilne jedinice su jedinice koje se mogu jednostavno montirati bilo gdje, da li u kut prostorije ili u uske prostore.