Rashladna tehnika
UŠTEDA ENERGIJE I SMANJENI TROŠKOVI

Visoko učinkoviti rad uz pomoć napredne inverterske tehnologije i toplotnih pumpi nudi značajne uštede u energiji i manje troškove.

POUZDAN RAD

Daikinove kompletno opremljene vanjske jedinice u tvornici su montirane i ispitane skladno rigoroznim zahtjevima. Kućište koje je otporno na atmosferske utjecaje s antikorozivnom zaštitom osigurava dug radni vijek i u najtežim vremenskim uvjetima.

SISTEMI ZA OPSEŽNU PODRŠKU

Postrojenja za rashlađivanje za srednje i niske temperature trebaju uslugu podrške kako bi mogla raditi i u najtežim uvjetima. Daikin nudi opsežno servisiranje i brz odgovor u svim hitnim slučajevima.

RASHLADNA TEHNIKA U KOMERCIJALNIM OBJEKTIMA

Daikin nudi cijeli niz proizvoda koji zadovoljavaju različite zahtjeve u pogledu HVAC-a, zamrzavanja i hlađenja od tvornica i staklenika do distribucijskih središta i maloprodajnih trgovina.
—-
ŠIROKI RASPON TEMPERATURE

Daikin nudi precizne temperature okruženja od -45 °C do 10 °C ovisno o uskladištenoj robi, primjeni i razmjeru rada.

 

Sky Air

Elegantno dizajnirani proizvodi optimizirani su za sezonsku učinkovitost. Idealni su za kućne urede, trgovine i restorane.

VRV

Daikin VRV sistem su potpuno integrirana i učinkovita rješenja sistema za komercijalna okruženja poput hotela, ureda i maloprodajnih trgovina.

Rashladnici vode i sistemi za obradu zraka

Ohlađena voda i priprema zraka za veće komercijalne primjene.