Rashladnici vode i sistemi za obradu zraka
UŠTEDA ENERGIJE I SMANJENI TROŠKOVI
Uz pomoć najnovije tehnologije, Daikin je dostigao vodeću učinkovitost u industriji i značajne uštede troškova.
—–
POUZDANOST
Mi razvijamo i proizvodima vlastite kompresore koji produljuju radni vijek sistema za klimatizaciju i osiguravaju najvišu kvalitetu.
—- 
MOGUĆNOSTI ZA PRILAGODBU

Daikin nudi rashladnike vode s mogućnošću povrata topline. Ta mogućnost povećava prilagodljivost sistema u primjeni i proširuje komercijalne i industrijske mogućnosti.

RASHLADNICI VODE I SISTEMI ZA OBRADU ZRAKA

Daikin energetski učinkoviti rashladnici vode visoke kvalitete, ventilokonvektorske jedinice i klima komore nude široki raspon mogućnosti za klimatizaciju unutarnjih prostora. Oni sadrže regulaciju temperature i vlažnosti, otklanjanje neugodnih mirisa i pročišćivanje zraka.
_______
PROŠIRENA PALETA PROIZVODA

Naš kompletan asortiman proizvoda nudi prilagodljivo rješenje za sve aspekte toplinske ugodnosti od srednjih do velikih postrojenja.

 

Sky Air

Elegantno dizajnirani proizvodi optimizirani su za sezonsku učinkovitost. Idealni su za kućne urede, trgovine i restorane.

VRV

Daikin VRV sistem su potpuno integrirana i učinkovita rješenja sistema za komercijalna okruženja poput hotela, ureda i maloprodajnih trgovina.

Rashladna tehnika

Niz proizvoda za grijanje, ventilaciju, klimatizaciju zraka, hlađenje, smrzavanje i rashlađivanje od maloprodajnih trgovina do rashladnih ormara.