Sky Air
ENERGETSKA UČINKOVITOST

Asortiman proizvoda Sky Air optimiziran je za sezonsku učinkovitost, grijanje, hlađenje, ventilaciju i zračne zavjese u trgovinama, restoranima, bankama i malim uredima.

POVEĆANI KOMFOR

Prilagodljiv odabir temperature za bolju prilagođenost u određenim uvjetima.

FLEKSIBILNA UGRADNJA

Napredne tehnologije u sistemu Sky Air donose optimalan komfor i fleksibilnu  montažu u malim komercijalnim objektima i u svim vremenskim uvjetima.

KLIMATIZACIJSKI UREĐAJI ZA MANJE KOMERCIJALNE OBJEKTE

Daikin Sky Air nudi vam najkompletniji energetski učinkovit i komforni sistem za sve vrste malih komercijalnih prostora. Osigurava potpunu kontrolu nad grijanjem i hlađenjem, ventilacijom i zračnim zavjesama.

OPTIMIZIRANA RJEŠENJA

Sky Air zadovoljava sve potrebe vaših objekata, od onih s visokim tehničkim zahtjevima do prilagođenih sistema kao i osnovnih sistema za grijanje i hlađenje. Njegov prošireni asortiman zadovoljava najstrože tehničke zahtjeve zgrade.

Katalozi

Mini Sky Air Alpha-serija

VRV

Daikin VRV sistem su potpuno integrirana i učinkovita rješenja sistema za komercijalna okruženja poput hotela, ureda i maloprodajnih trgovina.

Rashladna tehnika

Niz proizvoda za grijanje, ventilaciju, klimatizaciju zraka, hlađenje, smrzavanje i rashlađivanje od maloprodajnih trgovina do rashladnih ormara.

Rashladnici vode i sistemi za obradu zraka

Ohlađena voda i priprema zraka za veće komercijalne primjene.