FNA-A9 + RXM-N9

Klima uredjaji, klime, Sarajevo, Bosna i Hercegovina, Daikin, Tehnoelektronik, podne jedinice
Galerija
Prednosti proizvoda
TJEDNI VREMENSKI PROGRAM - Može se podesiti da pokrene grijanje ili hlađenje u bilo koje vrijeme na dnevnoj ili tjednoj osnovi.
DNEVNI VREMENSKI PROGRAM - Jedinica bez tjednog vremenskog programa ima 24 satni tajmer koji vam omogućuje programiranje uključivanja i isključivanja jedinice za svaki dan.
UPRAVLJANJE PUTEM INTERNETA Osim jednostavnog upravljanja putem mobilnog uređaja, većina jedinica ima opciju za povezivanje sa sofisticiranim sustavima kućne automatizacije ili sustavom upravljanja zgradama koji koriste Modbus ili KNX komunikacijske protokole ili za povezivanje s Daikin središnjim upravljanjem.
ZAJAMČEN RAD I NA TEMPERETURAMA DO -15°C - Dizalice topline tvrtke Daikin prikladne su za sve klime i mogu izdržati čak i u ekstremnim zimskim uvjetima s radnim područjem do -15°C
MULTI-SPLIT PRIMJENA - Jedinice s ovim simbolom možete spojiti u kombinaciji s multi-split vanjskim jedinicama. Multi-split izvedbe omogućuju klimatizaciju nekoliko prostorija koristeći jednu vanjsku jedinicu, što rezultira jednostavnijom i elegantnijom instalacijom s manje potrebnog prostora za ugradnju vanjske jedinice. Multi-split vanjske jedinice mogu se spojiti na 2-5 unutarnjih jedinica a super-multiplus sustavi i do 9 unutarnjih jedinica
SKY AIR DVOSTRUKA/TROSTRUKA/DUPLA DVOSTRUKA PRIJMJENA-Jednolika temperaturna raspodjela u svim prostorijama. Klimatizacija jedinstvenih, velikih prostorija ne može se uvijek učinkovito izvesti koristeći samo jednu unutarnju jedinicu. SkyAir dvostruka, trostruka i dupla dvostruka primjena omogućuju raspodjelu kapaciteta jedne vanjske jedinice na dvije, tri ili četiri unutarnje jedinice. Jedinice osiguravaju dobar i ujednačen protok zraka i temperaturnu distribuciju u prostoriji, bez potrebe za korištenjem više manjih vanjskih jedinica. Ova ikona simbolizira mogućnost primjene unutarnje jedinice u takvim primjenama.
TIHI RAD(Unutarnja/vanjska jedinica) - Neke od naših unutarnjih jedinica mogu postići iznimno niske razine zvuka koje se spuštaju čak do 19 dBA, što je jedva čujna razina poput šuštanja lišća na vjetru a to omogućuje njihovo uključivanje i za vrijeme spavanja. Također su i neke vanjske jedinice sposobne za tih rad što može biti vrlo korisno u gusto naseljenim stambenim područjima ili u stambenim zgradama gdje neće ometati susjedstvo čak ni noću.
UPRAVLJANJE PUTEM INTERNETA - Jedinicama s opcijom upravljanja putem interneta moguće je upravljati putem mobilnog telefona ili putem tableta u bilo kojem trenutku neovisno o tome gdje se nalazite. Ova funkcija predstavlja izborni dodatak i zahtijeva dostupnost lokalne područne mreže za povezivanje s jedinicom.
Osnovne karakteristike
Jedinica namijenjena za ugradnju u zid

> Kombinacija sa split vanjskim jedinicama idealna je za male trgovine, urede ili stambene primjene,
> Neprimjetno se uklapa u svaki interijer: vidljive su samo usisne i istrujne rešetke,
> Zahtjeva vrlo malo prostora za ugradnju jer je duboka samo 200mm,
> Visoki ESP omogućuje fleksibilnu ugradnju

Katalozi