FFA-A9 + RXM-R

Klima uredjaji, klime, Sarajevo, Bosna i Hercegovina, Daikin, Tehnoelektronik, klimatizacija
Galerija
Prednosti proizvoda
SENZOR POKRETA 4 -Sustav detektira pokrete u prostoriji i automatski usmjerava protok zraka dalje od osoba. Detekcija se odvija u 2, 3 ili 4 smjera ovisno o jedinici. Ukoliko nema ljudi, jedinica se automatski prebacuje u štedni način rada.
TJEDNI VREMENSKI PROGRAM - Može se podesiti da pokrene grijanje ili hlađenje u bilo koje vrijeme na dnevnoj ili tjednoj osnovi.
DNEVNI VREMENSKI PROGRAM - Jedinica bez tjednog vremenskog programa ima 24 satni tajmer koji vam omogućuje programiranje uključivanja i isključivanja jedinice za svaki dan.
UPRAVLJANJE PUTEM INTERNETA Osim jednostavnog upravljanja putem mobilnog uređaja, većina jedinica ima opciju za povezivanje sa sofisticiranim sustavima kućne automatizacije ili sustavom upravljanja zgradama koji koriste Modbus ili KNX komunikacijske protokole ili za povezivanje s Daikin središnjim upravljanjem.
ZAJAMČEN RAD I NA TEMPERETURAMA DO -15°C - Dizalice topline tvrtke Daikin prikladne su za sve klime i mogu izdržati čak i u ekstremnim zimskim uvjetima s radnim područjem do -15°C
PUMPA ZA ODVOD KONDENZATA -Jedinice s ovim simbolom (ili je opcija ako je naznačeno) opremljene su pumpom za odvod kondenzata.Kondenziranu vodu koja se stvara tijekom režima hlađenjamoguće je jednostavno ukloniti korištenjem cijevi kojese nalaze iznad jedinice. Originalne Daikin pumpe zaodvod kondenzata tihe su u radu, pouzdane i imaju nisku potrošnju energije zahvaljujući DC motorima.
MULTI-SPLIT PRIMJENA - Jedinice s ovim simbolom možete spojiti u kombinaciji s multi-split vanjskim jedinicama. Multi-split izvedbe omogućuju klimatizaciju nekoliko prostorija koristeći jednu vanjsku jedinicu, što rezultira jednostavnijom i elegantnijom instalacijom s manje potrebnog prostora za ugradnju vanjske jedinice. Multi-split vanjske jedinice mogu se spojiti na 2-5 unutarnjih jedinica a super-multiplus sustavi i do 9 unutarnjih jedinica
SKY AIR DVOSTRUKA/TROSTRUKA/DUPLA DVOSTRUKA PRIJMJENA-Jednolika temperaturna raspodjela u svim prostorijama. Klimatizacija jedinstvenih, velikih prostorija ne može se uvijek učinkovito izvesti koristeći samo jednu unutarnju jedinicu. SkyAir dvostruka, trostruka i dupla dvostruka primjena omogućuju raspodjelu kapaciteta jedne vanjske jedinice na dvije, tri ili četiri unutarnje jedinice. Jedinice osiguravaju dobar i ujednačen protok zraka i temperaturnu distribuciju u prostoriji, bez potrebe za korištenjem više manjih vanjskih jedinica. Ova ikona simbolizira mogućnost primjene unutarnje jedinice u takvim primjenama.
FUNKCIJA ROTACIJE U RADU I BACK UP FUNKCIJA -Funkcije rotacije u radu i back up funkcija ključne su kod primjene za tehničko hlađenje. Te se funkcije obično ostvaruju uporabom dodatnih adaptera. Međutim, u slučaju vanjskih jedinice Sky Air Smart ili Sky Air Alpha, funkcije rotacije u radu i back up funkcija ugrađene su u BRC1E53 * / BRC1H51 *.
TIHI RAD(Unutarnja/vanjska jedinica) - Neke od naših unutarnjih jedinica mogu postići iznimno niske razine zvuka koje se spuštaju čak do 19 dBA, što je jedva čujna razina poput šuštanja lišća na vjetru a to omogućuje njihovo uključivanje i za vrijeme spavanja. Također su i neke vanjske jedinice sposobne za tih rad što može biti vrlo korisno u gusto naseljenim stambenim područjima ili u stambenim zgradama gdje neće ometati susjedstvo čak ni noću.
UPRAVLJANJE PUTEM INTERNETA - Jedinicama s opcijom upravljanja putem interneta moguće je upravljati putem mobilnog telefona ili putem tableta u bilo kojem trenutku neovisno o tome gdje se nalazite. Ova funkcija predstavlja izborni dodatak i zahtijeva dostupnost lokalne područne mreže za povezivanje s jedinicom.
Osnovne karakteristike
Potpuno ravna kasetna jedinica
Dizajn i tehnologija u jednom
Nova generacija kazetnih jedinica vrhunskog dizajna i tehnološke inovativnosti koji se u potpunosti uklapa u spušteni strop 

> Potpuno se uklapa u standardne arhitektonske stropne ploče, ostavljajući samo 8 mm,
> Izvanredan spoj dizajna i inženjerske izvrsnosti s elegantnom završnom obradom u bijeloj boji ili u kombinaciji srebrne i bijele,
> U kombinaciji s Bluevolution tehnologijom, smanjuje utjecaj na okoliš do 68% u usporedbi s R-410A, što izravno dovodi do smanjenja potrošnje energije zahvaljujući svojoj visokoj energetskoj učinkovitosti, a uz to smanjuje potrebu punjenja radnom tvari i do 16%,
> Dva izborna inteligentna senzora poboljšavaju energetsku učinkovitost i komfor,
> Pojedinačno upravljanje lamelama: fleksibilnost koja omogućuje prilagodbu svakoj sobi bez potrebe promjene lokacije jedinice!

https://www.youtube.com/watch?v=-ubnruoUkxU

Katalozi