Perfera
Galerija
Prednosti proizvoda
SENZOR POKRETA - Sustav detektira pokrete u prostoriji i automatski usmjerava protok zraka dalje od osoba. Detekcija se odvija u 2, 3 ili 4 smjera ovisno o jedinici. Ukoliko nema ljudi, jedinica se automatski prebacuje u štedni način rada.
ECONO NAČIN RADA - Smanjuje potrošnju struje tako da je moguće koristiti druge kućne aparate sa većom potrošnjom struje. Ova funkcija također osigurava uštedu energije.
UGODAN NAČIN RADA -Ugodan način rada automatski podešava smjer protoka zraka kako bi se postigla najugodnija raspodjela temperature u prostoriji i istovremeno izbjeglo izravno istrujavanje u osobe.
3-D ISTRUJAVANJE ZRAKA - Kombinira okomiti i vodoravni automatski swing kako bi istrujavala hladan ili topao zrak izravno u kutove velikih prostora.
POWERFUL (SNAŽNI) NAČIN RADA - Može se odabrati za brzo grijanje ili hlađenje; nakon isključivanja snažnog načina rada jedinica se vraća u zadani način rada.
UNUTARNJA JEDINICA S TIHIM NAČINOM RADA - Gumb „Silent“ (Tiho) na daljinskom upravljaču smanjuje radnu buku unutarnje jedinice za 3 dB(A).
VANJSKA JEDINICA S TIHIM NAČINOM RADA - Gumb „Silent“ (Tiho) na daljinskom upravljaču smanjuje radnu buku unutarnje jedinice za 3 dB(A) kako bi osigurao tiho okruženje u susjedstvu.
TJEDNI VREMENSKI PROGRAM - Može se podesiti da pokrene grijanje ili hlađenje u bilo koje vrijeme na dnevnoj ili tjednoj osnovi.
FLASH STREAMER - Ova funkcija brzo neutralizira alergene kao što su plijesan, grinje i peludi oslobađajući strujanja elektrona visoke brzine i snažne oksidacijske moći.
TITANIJ FOTOKATALITIČKI DEODORIRAJUĆI - FILTER Kontrolira neugodne mirise i viruse sposobnošću da zarobi mikroskopske čestice te ukloni neugodne mirise, bakterije i viruse svojom funkcijom fotokatalitičkog deodoriranja.
SREBRNI FILTER, PROČIŠĆAVA ZRAK I UKLANJA ALERGENE - Visoko kvalitetni Daikin filteri za pročišćavanje zraka sposobni su ukloniti bakterije, viruse, amonijak, dušikove okside i ostale štetne tvari kao što su duhanski dim, mirisi kućnih ljubimaca kao i ostale neugodne mirise koji uđu u vaš dom.
HEAT BOOST - Ubrzano zagrijava prostoriju pri pokretanju. Zadana temperatura se dostiže 20% brže u odnosu na standardni način grijanja. (samo u mono split izvedbi).
ZAJAMČEN RAD I NA TEMPERATURAMA DO -20°C - Dizalice topline tvrtke Daikin prikladne su za sve klime i mogu izdržati čak i u ekstremnim zimskim uvjetima s radnim područjem do -20 °C
MULTI - SPLIT PRIMJENA - Jedinice s ovim simbolom možete spojiti u kombinaciji s multi-split vanjskim jedinicama. Multi-split izvedbe omogućuju klimatizaciju nekoliko prostorija koristeći jednu vanjsku jedinicu, što rezultira jednostavnijom i elegantnijom instalacijom s manje potrebnog prostora za ugradnju vanjske jedinice. Multi-split vanjske jedinice mogu se spojiti na 2-5 unutarnjih jedinica a super-multiplus sustavi i do 9 unutarnjih jedinica
DAIKIN RESIDENTAL CONTROLLER APLIKACIJA - Upravljajte klimom vašeg doma sa bilo koje lokacije putempametnog telefona ili tableta.
Osnovne karakteristike
Suvremen komfor u kombinaciji s elegantnim europskim dizajnom

> Vrhunska energetska učinkovitost A+++
> Privlačan, elegantan dizajn pomalo ispred svog vremena
> Svježi, čisti zrak zahvaljujući Daikin Flash Streamer tehnologiji,te silver alergen filteru
> Ugrađen Daikin Residential Controller, spojiv na usluge glasovnog upravljanja
> 3D protok zraka kombinira okomito i vodoravno pomicanje lamela kako bi strujanje toplog ili hladnog zraka cirkuliralo čak i do kutova prostorije,
> Višezonsko inteligentno oko detektira prisutnost ljudi u prostoriji i onemogućuje izravno istrujavanje zraka prema istima
> Bešuman rad: do 19dBA zvucnog tlaka
> Lako upravljanje putem aplikacija na pametnim telefonima,

> Projektirano u Europi za Europu.
> Dostupno u mono i multi-split opciji

Katalozi