Stylish
Galerija
Prednosti proizvoda
ECONO NAČIN RADA - Smanjuje potrošnju struje tako da je moguće koristiti druge kućne aparate sa većom potrošnjom struje. Ova funkcija također osigurava uštedu energije.
INTELIGENTNI TOPLINSKI SENZOR -Ovaj posebno dizajnirani senzor mjeri prosječne temperature različitih površina kao što su podovi i zidovi te osigurava jednoliku temperaturnu raspodjelu.
COANDA EFFECT - Ovaj efekt omogućava jednoliku temperaturnu distribuciju bez da protok zraka ide direktno u osobe.
COANDA EFFECT - Ovaj efekt omogućava jednoliku temperaturnu distribuciju bez da protok zraka ide direktno u osobe.
KOMFORAN NAČIN RADA - Jamči rad bez propuha na način da sprječava da se topli ili hladni zrak istrujavaju izravno prema korisniku.
3-D ISTRUJAVANJE ZRAKA - Kombinira okomiti i vodoravni automatski swing kako bi istrujavala hladan ili topao zrak izravno u kutove velikih prostora.
POWERFUL (SNAŽNI) NAČIN RADA - Može se odabrati za brzo grijanje ili hlađenje; nakon isključivanja snažnog načina rada jedinica se vraća u zadani način rada.
UNUTARNJA JEDINICA S TIHIM NAČINOM RADA - Gumb „Silent“ (Tiho) na daljinskom upravljaču smanjuje radnu buku unutarnje jedinice za 3 dB(A).
VANJSKA JEDINICA S TIHIM NAČINOM RADA - Gumb „Silent“ (Tiho) na daljinskom upravljaču smanjuje radnu buku unutarnje jedinice za 3 dB(A) kako bi osigurao tiho okruženje u susjedstvu.
TJEDNI VREMENSKI PROGRAM - Može se podesiti da pokrene grijanje ili hlađenje u bilo koje vrijeme na dnevnoj ili tjednoj osnovi.
UPRAVLJANJE PUTEM INTERNETA Osim jednostavnog upravljanja putem mobilnog uređaja, većina jedinica ima opciju za povezivanje sa sofisticiranim sustavima kućne automatizacije ili sustavom upravljanja zgradama koji koriste Modbus ili KNX komunikacijske protokole ili za povezivanje s Daikin središnjim upravljanjem.
FLASH STREAMER - Ova funkcija brzo neutralizira alergene kao što su plijesan, grinje i peludi oslobađajući strujanja elektrona visoke brzine i snažne oksidacijske moći.
TITANIJ FOTOKATALITIČKI DEODORIRAJUĆI FILTER Kontrolira neugodne mirise i viruse sposobnošću da zarobi mikroskopske čestice te ukloni neugodne mirise, bakterije i viruse svojom funkcijom fotokatalitičkog deodoriranja.
SREBRNI FILTER, PROČIŠĆAVA ZRAK I UKLANJA ALERGENE FILTER Visoko kvalitetni Daikin filteri za pročišćavanje zraka sposobni su ukloniti bakterije, viruse, amonijak, dušikove okside i ostale štetne tvari kao što su duhanski dim, mirisi kućnih ljubimaca kao i ostale neugodne mirise koji uđu u vaš dom.
MULTI-SPLIT PRIMJENA - Jedinice s ovim simbolom možete spojiti u kombinaciji s multi-split vanjskim jedinicama. Multi-split izvedbe omogućuju klimatizaciju nekoliko prostorija koristeći jednu vanjsku jedinicu, što rezultira jednostavnijom i elegantnijom instalacijom s manje potrebnog prostora za ugradnju vanjske jedinice. Multi-split vanjske jedinice mogu se spojiti na 2-5 unutarnjih jedinica a super-multiplus sustavi i do 9 unutarnjih jedinica
UPRAVLJANJE PUTEM INTERNETA - Jedinicama s opcijom upravljanja putem interneta moguće je upravljati putem mobilnog telefona ili putem tableta u bilo kojem trenutku neovisno o tome gdje se nalazite. Ova funkcija predstavlja izborni dodatak i zahtijeva dostupnost lokalne područne mreže za povezivanje s jedinicom.
Osnovne karakteristike
Spektakularan spoj stila i učinkovitosti

Energetska učinkovitost A+++,
Kompaktan i funkcionalan dizajn za sve interijere
> 4 elegantne boje: bijela, srebrna,crna i boja crnog drveta
Zarađuje oznaku A+++ za grijanje i hlađenje
> Filtar od titanijevog apatita + srebrni filtar za pročišćavanje zraka i uklanjanje alergena
Tehnologija Flash Streamer osigurava svjež i čist zrak
Poboljšani ventilator osigurava nečujnost pri radu

> Inteligentni toplinski senzor i Coanda istrujavanje zraka osiguravaju savršenu temperaturu i raspodjelu zraka
> Ugrađen WI-FI adapter za jednostavno upravljanje putem pametnog telefona
Jednostavnost upravljanja putem aplikacije Daikin Online Controller
Stylish se može povezati na mono i multi-split vanjske jedinice
Širok raspon učina: od 1,5 do 5,0 kW

Katalozi